ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB



Tluga
Příspěvky: 5
Registrován: 16. říj 2017, 10:46
Bydliště: Rakovník

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod Tluga » 06. lis 2017, 22:22

Zdravím taky jsem zkoušel vícekrát nainstalovat soupisky i loga ale nic mi nefunguje hra bud spadne nebo se nic nezmění. Někde sem četl že se má zkusit změnit řízení uživatelských účtu...ale na co změnit nevíte? zkoušel jsem to spustit i jako správce a nic. Nebo nainstalovat na jiný disk než C: ale to mě zase nepustí. Všechny dřívější patchce mi šli bez problémů až teď si nevím rady :D Mám Windows10 nemáte prosím někdo nějakou radu? díky :)
A máš českou verzi NHL či anglickou ? :) Na RUU kašli :) Či se domluvme kdy tu budeš a sejdem se na TeamVieweru :)

teeve
Příspěvky: 4
Registrován: 15. říj 2017, 10:14

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod teeve » 07. lis 2017, 16:11

Ty jo asi anglickou řekl bych :D jinak tu mužu být tak nejak kdykoliv odpoledne takže se klidne podřídím :D

Tluga
Příspěvky: 5
Registrován: 16. říj 2017, 10:46
Bydliště: Rakovník

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod Tluga » 07. lis 2017, 20:02

Ty jo asi anglickou řekl bych :D jinak tu mužu být tak nejak kdykoliv odpoledne takže se klidne podřídím :D
Zkus ještě hru nainstalovat mimo Program files třeba Tento Počítač/ Místni disk a tam to vytvoř.Máš admin práva?

teeve
Příspěvky: 4
Registrován: 15. říj 2017, 10:14

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod teeve » 08. lis 2017, 15:20

Ty jo asi anglickou řekl bych :D jinak tu mužu být tak nejak kdykoliv odpoledne takže se klidne podřídím :D
Zkus ještě hru nainstalovat mimo Program files třeba Tento Počítač/ Místni disk a tam to vytvoř.Máš admin práva?
Admin práva mám..a jinam než mi to nabízí (C:Program Files) to nainstalovat nejde..Když to chci změnit tak to napíše že nelze nainstalovat mohlo by dojít k destabilizaci systému. Jinak ted koukám že mám nakonec českou verzi :D už jsem to dlouho neinstaloval :D

Tluga
Příspěvky: 5
Registrován: 16. říj 2017, 10:46
Bydliště: Rakovník

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod Tluga » 08. lis 2017, 16:41

Ty jo asi anglickou řekl bych :D jinak tu mužu být tak nejak kdykoliv odpoledne takže se klidne podřídím :D
Zkus ještě hru nainstalovat mimo Program files třeba Tento Počítač/ Místni disk a tam to vytvoř.Máš admin práva?
Admin práva mám..a jinam než mi to nabízí (C:Program Files) to nainstalovat nejde..Když to chci změnit tak to napíše že nelze nainstalovat mohlo by dojít k destabilizaci systému. Jinak ted koukám že mám nakonec českou verzi :D už jsem to dlouho neinstaloval :D
Aha,tak to nevím,jakto že Ti to nejde hodit jinam,mě to šlo v pohodě bez problémů,ale mám Win 7 ( nejlépe se mi v něm pracuje ),ale zkus stáhnout tu anglickou verzi okey? :)

teeve
Příspěvky: 4
Registrován: 15. říj 2017, 10:14

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod teeve » 08. lis 2017, 20:17

Zkus ještě hru nainstalovat mimo Program files třeba Tento Počítač/ Místni disk a tam to vytvoř.Máš admin práva?
[/quote]

Admin práva mám..a jinam než mi to nabízí (C:Program Files) to nainstalovat nejde..Když to chci změnit tak to napíše že nelze nainstalovat mohlo by dojít k destabilizaci systému. Jinak ted koukám že mám nakonec českou verzi :D už jsem to dlouho neinstaloval :D
[/quote]
Aha,tak to nevím,jakto že Ti to nejde hodit jinam,mě to šlo v pohodě bez problémů,ale mám Win 7 ( nejlépe se mi v něm pracuje ),ale zkus stáhnout tu anglickou verzi okey? :)
[/quote]

Tak jsme stáhnul tu anglickou a uplně stejný problém..to už nevím :D

Tluga
Příspěvky: 5
Registrován: 16. říj 2017, 10:46
Bydliště: Rakovník

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod Tluga » 10. lis 2017, 08:56

Zkus ještě hru nainstalovat mimo Program files třeba Tento Počítač/ Místni disk a tam to vytvoř.Máš admin práva?
Admin práva mám..a jinam než mi to nabízí (C:Program Files) to nainstalovat nejde..Když to chci změnit tak to napíše že nelze nainstalovat mohlo by dojít k destabilizaci systému. Jinak ted koukám že mám nakonec českou verzi :D už jsem to dlouho neinstaloval :D
[/quote]
Aha,tak to nevím,jakto že Ti to nejde hodit jinam,mě to šlo v pohodě bez problémů,ale mám Win 7 ( nejlépe se mi v něm pracuje ),ale zkus stáhnout tu anglickou verzi okey? :)
[/quote]

Tak jsme stáhnul tu anglickou a uplně stejný problém..to už nevím :D
[/quote] Tak mi napiš email martinstanek7@seznam.cz až tu budeš :)

kasha
Příspěvky: 2
Registrován: 19. lis 2017, 20:44

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod kasha » 19. lis 2017, 21:02

Ahoj lidi, potřeboval bych co možná nejvíc srozumitelně :D poradit co mám udělat když......
Podle návodu jsem do hry nainstaloval soupisky, velký loga a malý loga. Problém je v tom, že týmy mají špatně názvy. Kometa má správnou novou soupisku, správně loga, ale vydává se stále za Znojmo. Jihlava za Vary, Boleslav za Kladno atd... Co mám udělat, aby to bylo správně?

Pedrosjan
Příspěvky: 80
Registrován: 14. zář 2016, 08:19

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod Pedrosjan » 02. pro 2017, 00:37

Ahoj lidi, potřeboval bych co možná nejvíc srozumitelně :D poradit co mám udělat když......
Podle návodu jsem do hry nainstaloval soupisky, velký loga a malý loga. Problém je v tom, že týmy mají špatně názvy. Kometa má správnou novou soupisku, správně loga, ale vydává se stále za Znojmo. Jihlava za Vary, Boleslav za Kladno atd... Co mám udělat, aby to bylo správně?
To co máš na mysli se upravuje dle tohoto návodu které výborně + další jiné popsal "svého času" Bin czech-http://web.archive.org/web/201608101223 ... ead_id=160
Chce to trochu zručnosti,nic více a těžké to není,já sám jsem si upravoval názvy zrovna včera a tu Jihlavu jsem nahradil namísto Varů..,jsem ochoten kdyžtak to někam uploadnout,ještě mrknu na ty názvy,něco již upravoval Vojghi.. ;)

kasha
Příspěvky: 2
Registrován: 19. lis 2017, 20:44

Re: ELITE ROSTER 2017-2018 28.9.2017 - velikost 1.4 MB

Příspěvekod kasha » 02. pro 2017, 21:15

Ahoj lidi, potřeboval bych co možná nejvíc srozumitelně :D poradit co mám udělat když......
Podle návodu jsem do hry nainstaloval soupisky, velký loga a malý loga. Problém je v tom, že týmy mají špatně názvy. Kometa má správnou novou soupisku, správně loga, ale vydává se stále za Znojmo. Jihlava za Vary, Boleslav za Kladno atd... Co mám udělat, aby to bylo správně?
To co máš na mysli se upravuje dle tohoto návodu které výborně + další jiné popsal "svého času" Bin czech-http://web.archive.org/web/201608101223 ... ead_id=160
Chce to trochu zručnosti,nic více a těžké to není,já sám jsem si upravoval názvy zrovna včera a tu Jihlavu jsem nahradil namísto Varů..,jsem ochoten kdyžtak to někam uploadnout,ještě mrknu na ty názvy,něco již upravoval Vojghi.. ;)

Díky moc za radu. Udělal jsem všechno podle návodu a až na pár detailů se to povedlo. Jen se mi vloudila chybička u Mladé Boleslavi. Mám teď v menu BK Mladá Boleslav Mladá Boleslav, ale to je detail. Jen dvě věci bych Tě poprosil. 1. Netuším jakou zkratku přepsat pro Olomouc, původní Ústečtí lvi podle Nhlview měli zkratku HCS, ale tu nějak nemůžu najít. A 2. který Prahy jsi přepsal pro Chomutov(dřív Slavia Praha)? Jinak je všechno tak jak má být. Jinak ještě zmínka k dresům, taky jen malý detail, že Jihlavě v menu chybí dresy a to i jak po instalaci kompletní sady dresů tak i po instalaci samotných jihlavských dresů. Na ledě jsou hráči naštěstí oblečení :D , ale v menu je jen obrys bez dresu. Ale jak říkám taky je to jen celkem nepodstatný detail.


Zpět na „Tipsport Extraliga“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti