Jirka Borový - majitel EHAddons.eu - Addony.net
Jirko, pokud je důvodem zrušení to že tu není "aktivita" jak to odůvodňuješ tak takový argument od tebe neberu a nebude to hlavní důvod.... Jasné - hra je stará ale pořád je tu dosta fandů, kteří sem bud pravidelně či méně chodí nebo přispívají, tudíž tohle není pro mě argument, ale je to tvoje věc. Chápu že stránka něco stojí a je to tvůj web a dal si do toho dost energie, ale pak ses to něměl takhle prezentovat. A nechápu proč nenecháš web běžet aspoň do konce sezony, už kvůli OH a MS.
Web addony.net taky zrušíš?
To neví teď nikdo když OH začne 15.2 (a ms 5.5)
Děkuji Milanovi M.,Coachovi a nakonec i Jirkovi(Simčovi) za odpověď a jisté poděkování i za kousíček mé práce,já jsem nyní ve spojení s Vojtou(Vojghi),který pracuje na soupiskách pro Elite Addons(udělal jsem mu komplet hrací kalendáře pro Elite rosters),uploaduje na Splinterice,ale to již ostatně plno lidí již ví..Suhlasim s Coachom...Je to Tvoj web a mas pravo ako majitel s nim robit co chces.Chcel si ho prezentovat ako addonarsky web,a jedine co som tu od Teba videl boli len ruske a polske reklamy.Ja som sa aspon pokusil rozhybat pocas leta nieco,co ako majitel si mal urobit v prvom rade TY!!!Spojil som sa Pedrosjanom,zapajal sa tu Coach,ba aj dalsi...Hra je stara,no ochota tu bola,ale chybala podpora hlavneho admina a podchytit to hned na zaciatku.Ked som tu nahanal nejakych tvorcov pocas leta,ani raz si sa nepripojil a nepomohol si mi prehovorit a hlavne podchytit tvorbu.Kde niet hospodara,nemozes cakat,ze Ti bude slapat cely dvor...Takze este raz suhlas s Coachom.Chcem sa podakovat Pedrosjanovi,ktory popri celodennej praci makal po nociach na supiskach...Ani Coach nechcel uverejnovat na Tvojom webe...Tak sa pytam:Kde a kto urobil chybu?
Jirko,to nemala byt kritika.Aj mne zalezi natom aby toto nepadlo....Ja si vazim rovnako Teba ako aj spominanych tvorcov.DAKUJEME ye vydas dresy a DAKUJEMA zepodrzis tento aj Addony.net.Koukám, že se mi podařilo zvolit správný přístup. Já se tedy rozhodnu se zavřením webu Ano/Ne ohledně až na konci hokejové sezóny. Zkontaktoval jsem tvůrce Hm_design a další zavedené tvůrce, chybějící dresy ELH už k nám došly. Budu je postupně vydávat...
Já rozhodně nechci na webu dělat admina, který bude na vše dohlížet. Nemám na to čas, abych psal všem možným tvůrcům, jestli chtějí dělat pro EHAddons.eu. Myslím si, že si umíte věci zorganizovat sami... Ano udělal jsem web, ale nepočítám s tím, abych byl organizátorem ostatních tvůrců.
Ohledně Rus reklam...Prostě spamy, pravidelně jsem je promazával.
Tak teda rozhodnutí o konci webu udělám na konci sezóny.. Případně jej nechám zapnutý další rok. Ale určitě nebudu mít čas na to, abych dohlížel na provoz..
Zpět na „Novinky na EHAddons.eu“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host